Opkvalificering af kompetencer hos Mindjuice

Efter at have været igennem et kursus hos mindjuice.dk, er det gået op for mig, hvor meget Human Ressource (HR) elementet kommer til at betyde fremadrettet for min karrierer. En klar kommunikation er nøgle for succes hvis man vil arbejde med ledelse. Det at man kan motivere og inspirere sine medarbejder til at yde deres fulde potentiale ved brug af spørge-teknikker som stimuler frem for at diktere er stærkt produktivitetsforøgende. Uddannelsens formål ligger meget i udviklingen af det personlige lederskab, for hvis du kan skabe en ”Greater Purpose = Build Profit” organisations kultur i virksomheden italersætter man virksomhedens værdier som herefter vil skabe et formål og et engagement for den enkelte medarbejder.

Kursuset tog 7 måneder og de feedbacks jeg har fået fra mine kollegaer, har overvejende været positive. Jeg overvejer kraftigt at tilmelde mig andre kurser/uddannelser som Mindjuice tilbyder i coaching hvilket jeg håber kan opkvalificere mig yderligere til at håndtere konflikter og krise-situationer. Mindjuice akademiet har mange kompetenceforøgende modeller man kan tillære sig, Mindjuice coachuddannelse, Mindjuice Enneagram Essentials, Mindjuice mentor uddannelse, Coaching i organisationer og Samtalen som redskab. Mindjuice er et inspirerende sted at lære, hvor du får et netværk for livet.

Jeg snakker månedligt stadigvæk med kammerater jeg tog kursuset med hos Mindjuice og det er spændende at se den udvikling som nogle af mine kammerater har haft efter kursuset. Mange er blevet tilbudt en højere stilling på deres respektive arbejdsplads, og andre er blevet tilbud stillinger i andre firmaer. Jeg håber på denne personlige historie kan være med til at overtale dem der har overvejet at tage et kursus hos Mindjuice til at gøre det.