Personlig beretning om angst og ingen selvtillid

Hej mit navn er Bjarke, jeg ville gerne fortælle en lille historie om mig selv og hvordan angst og manglende selvtillid havde påvirkning i mit liv. Jeg har altid manglet selvtillid efter min barndom har været mangelfuld. Har ikke fået den kærlighed et barn fortjente af sine forældre hvilket har betydet jeg har haft det svært med at etablere sociale relationer med andre i mit voksenliv. Det har betyder jeg har haft mange kærester fordi jeg ikke rigtig kunne give mig hen 100 %, samt haft problemer i mit arbejdsliv.

Derfor tog jeg til en terapeut og psykolog for at forstå mig selv bedre, samt blive bedre til at snakke om førelse og mærker efter hvordan jeg faktisk har det. Det har hjulpet mig meget i livet og jeg har haft mere overskud til at fokusere på det mål jeg har haft. Min angst er ikke helt forsvundet, men jeg er blevet bedre til at styre mine førelse nu og har haft fremgang i mit karriereliv såvel som i mit sociale liv. Jeg er blevet forfremmet til en mellemledelse position i den pågældende virksomhed jeg arbejder i nu, har er sammen med min kæreste for andet år i træk.

Angst og depression går hånd i hånd og håbet om at forbedre livskvaliteten er op til en selv hvis man anerkender man har et problem, hvorefter man tager til en terapeut eller psykolog. Angst er noget man skal anerkende, hvis man gerne vil hjælpes. Det nytter ikke noget at benægte det, igen kan hjælpe dig hvis du ikke først hjælper dig selv. Derfor råder jeg jer til at besøge Mathews i Kolding, hun er en dygtig psykolog til rigtige gode priser, derfor opsøg hende og få et godt tilbud. hendes klinik ligger kun et stenkast væk fra Kolding centrum og hvis i har brug for en anbefalings værdi psykolog omkring Sønderjylland tag et kig forbi