Sådan kan du også bruge Hovedstaden på

For en uge siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine venner.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på motoriserede løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt oprevet og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de egentlig.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Voi, Circ eller Wind. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobil fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en Lime kampagnekode, som var den software jeg havde fået ind på min telefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Ungerne vil gerne være med

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her sjove nyskabelser er mig en gåde! Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre så skal barnet være pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin Reima flyverdragt og godt tucket ind med tørklæder. Om mit barn så skal teste et segboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje airboards på samme facon som med elektriske løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i baggården! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en gammel barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som akkurat kunne fungere perfekt som rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!