Det kan du kræve af din ejendomsservice

Hvad er det helt præcist man kan tillade sig at forvente af sin ejendomsservice? Hvordan ved man, om det er tid til at kigge sig om efter en anden? Læs mere her for at vide dig sikker.

Kig på firmaets hjemmeside

Det kan godt være en smule forskelligt fra den ene ejendomsservice til den anden, hvad det helt præcist er for nogle former for service, du kan forvente. Meget ofte er firmaerne gode til at skrive på deres hjemmeside om, hvad det er, de tilbyder til deres kunder. Klik her for at se hvad blot et firma skriver om deres egen service på deres hjemmeside.

Find derfor ud af navnet på din ejendomsservice og tag et kig inde på deres hjemmeside. Hvad er det helt præcist, de skriver om sig selv og deres service inde på deres side? Synes du, at de lever op til det?

Hvis du synes at de godt kunne forbedre sig så kig efter klagemuligheder på deres hjemmesider eller et telefonnummer, som du kan ringe til. Meget ofte kan en simpel samtale være nok til at tingene kan komme i orden og begge parter igen kan blive tilfredse. 

Pasning af bygningen men ikke vedligeholdelse

Der er stor forskel på, om en ejendomsservice er hyret til at passe på bygningen eller til direkte vedligeholdelse af den. Med pasning af bygningen kan der for eksempel menes, at denne service tager sig af pudsningen af vinduer, trappevask, maling af de offentlige vægge og lignende. 

Med direkte vedligeholdelse henvises der til nogle lidt mere tekniske opgaver, såsom reparation hvis et vandrør springer eller varmen forsvinder i ejendommen.

Nogle firmaer tager sig af begge dele og det er en god ide lige at blive klar over, om din ejendomsservice også gør det. Ellers er det måske tid til at skifte over til en anden…