Den kosmetiske pleje af kroppen

Klikker i Danmark og udlandet får stadig flere henvendelser fra mennesker, der søger hjælp til deres udseende eller til at få en bedre hverdag med en funktionel krop.

Et indgreb i kroppens fysiologi behøver ikke ”blot” være for at få et skønnere udseende, for at få lavet større bryster eller læber. Indgreb kan ske meget simplet, hvis patienten oplever udfordringer med sit udseende, som hæmmer hverdagen.

Det kan også være kroppen simpelthen arbejder imod sig selv og forvolder skade eller stort ubehag for patienten. Her er det selvsagt ikke ”kun” et spørgsmål og udseende.

Trivslen i livet øges

Generelt er kosmetiske indgreb til for at give patienten en øget trivsel med sit liv. Det kunne være med en brystvorte operation.

Flere patienter oplever udfordringer med flade eller indadvendte brystvorter, hvorfor det kan være nyttigt at søge hjælp i form af en brystvorte operation.

Det kunne også være, at patienter er utilfreds med udseendet af bryst og brystvorte efter, at brystet er blevet større eller mindre. En stor barm kan forvolde rygsmerter og hæmmer livet i dagligdagen. Omvendt skal de mindre bryster ikke blot gøres mindre, men stadig have sit æstetiske udtryk.

Hvad end vi vil det eller ej, dømmer vi mennesker os selv som andre ud fra deres udseende. Hvorfor alle mennesker skal have mulighed for at være tilfredse med deres udseende og her kan en brystvorte operation gøre underværker.

Stå op med et smil

Hvad så, hvis jeg er utilfreds med mit kosmetiske indgreb?

Det anbefales at tage disse indgreb meget alvorligt. Du ændrer din krops udseende eller funktionalitet. Det er seriøst og skal virkelig velovervejes, inden indgrebet foretages.

Sæt dig ned, undersøg mulighederne og snak det igennem med partner, familie eller venner. Selvom vi i Danmark er utrolig dygtige på det lægefaglige felt, kan fejl opstå, hvorfor du selvfølgelig gerne vil begrænse indgrebene i din krop.

Desuden er det ikke altid den sjoveste oplevelse at få rykket rundt på kroppen – så begræns indgrebene.